CERVESA DEL MONTSENY, MILLOR CERVESERA DE L’ANY

En el marc del Barcelona Beer Festival, la Companyia Cervesera del Montseny ha guanyat el premi a la Millor Cervesera de l’Any en la 1ª edició del concurs Barcelona Beer Challenge, la primera i més important competició d’Espanya de cerveses artesanes. Cervesa del Montseny ha aconseguit 5 medalles (3 ors i 2 plates) en diferents categories sent el número 1 del rànquing entre les 143 cerveseres participants.

Captura de pantalla 2016-03-06 a les 21.09.36 captureee

Aquesta primera edició del Barcelona Beer Challenge ha establert 47 categories diferents amb tres reconeixements (or, plata i bronze) valorades per un jurat professional acreditat tan nacional com internacionalment. Aquests premis permeten lluir durant un any a l’etiqueta de la cervesa premiada el segell digitalitzat que reconeix la qualitat del producte. Aquest concurs de primer nivell aspira a convertir-se en un referent europeu en pocs anys.

Moltes medalles a les cerveses del Montseny

Cervesa del Montseny és una de les companyies pioneres en un sector actiu i dinàmic com és el de la cervesa artesana. Aquest afany d’innovar a fet que any rere any produíssim noves cerveses, algunes de les quals han estat premiades en aquest concurs. A part del premi més important a la Millor Cervesera de l’Any, la Companyia Cervesera del Montseny s’ha emportat una medalla d’or per la Montseny Mala Vida, una medalla d’or per la Montseny Mala Vida Bourbon, una medalla d’or per la Montseny Mala Vida Xili, una medalla de plata per la Montseny Mala Vida Brandy i una medalla de plata per la Montseny IPA Aniversari.

El mestre cerveser de la companyia, Jordi Llebaria, ha agraït aquest gran reconeixement: “Aquest premi és un veritable orgull perquè reconeix anys d’esforç en la difusió de la cultura de la cervesa artesana i és tot un prestigi pel festival que l’atorga”.

MILLOR CERVESERA 02

Un concurs que es vol convertir en un referent

El concurs Barcelona Beer Challenge ha tingut lloc sota el paraigua del Festival de Cervesa de Barcelona (Barcelona Beer Festival), un esdeveniment que, després de cinc edicions, s’ha posicionat com la cita per la cervesa artesana del país i una de les més potents en l’àmbit europeu.

El Barcelona Beer Challenge neix com a eina útil per destacar la qualitat de les més de 3.000 cerveses amb l’etiqueta de “cervesa artesana” que existeixen a l’estat espanyol. Els jutges, presidits per Albert Barrachina, jutge internacional de l’European Beer Star, han destacat l’alt nivell de les cerveses participants i especialment de la guanyadora, la Companyia Cervesera del Montseny, que ha aconseguit guanyar en categories tan dispars com American IPA, Russian Imperial Stout, Spice Beer o WoodAged Beer.

copaa Captura de pantalla 2016-03-07 a les 8.58.03

Aquest jurat ha valorat i avaluat les 500 cerveses dins dels 34 estils i 120 subestils i s’ha basat en els procediments estàndard d’altres concursos de prestigi a nivell internacional. Els premis s’han atorgat en funció de la puntuació obtinguda individualment per cada cervesa.

Podeu consultar tots els premiats en aquest enllaç:

http://barcelonabeerchallenge.com/premis-2016

Cervesa del Montseny

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.

Idiomes

Obrir xat
1
Et podem ajudar?
Hola! 👋
Et podem ajudar en alguna cosa?
Vols reservar taula?